Tvangsfjernelse
“Det er vigtigt for mig, at hver eneste tvangsfjernelsessag, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje.”

Rasmus Hedegaard - advokat med speciale i tvangsfjernelse

Jeg hedder Rasmus Hedegaard, jeg er advokat og partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik , der beskæftiger ti advokater og mange dygtige sekretærer. Som specialist fører jeg sager i hele landet.

Jeg har blandt andet valgt at specialisere mig i sager om tvangsfjernelse af børn. Det kan være som advokat for forældre, der er i fare for at få tvangsfjernet deres børn, eller det kan være som advokat for dig som barn, der skal tvangsanbringes uden for hjemmet. Herudover er jeg advokat i retssager om forældremyndighed og børns bopæl. Jeg fører sager for borgere over hele landet.

Det er vigtigt for mig, at hver eneste sag om tvangsfjernelse, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje. Jeg er en del af Mødrehjælpen - en gang om ugen yder jeg rådgivning i Mødrehjælpens retshjælp. Derudover holder jeg foredrag og underviser - både hos diverse foreninger og andre advokater - og bruges i øvrigt ofte af medierne som "ekspert".

Få en advokat, der er til at snakke med, til din sag om tvangsfjernelse

Når du skal vælge advokat til din tvangsfjernelsessag, er det vigtigt, at du vælger en advokat, der har fuldstændig styr på juraen omkring tvangsfjernelser. Det har jeg selvfølgelig.

Det er også vigtigt, at du finder en advokat, som du finder det naturligt at betro dig til. Udover at klare det juridiske, skal advokaten guide dig trygt gennem processerne - om du er barn eller voksen. Det er særlig vigtigt i sager, der handler om børn. For ingen sager er vel mere følelsesmæssigt tunge end netop sager om børn.

Forvaltningen skal belyse sagen hele vejen rundt - men det er min erfaring, at forvaltningen af og til "glemmer" at fortælle de ting, der taler for, at barnet ikke skal tvangsfjernes. Her ligger min fornemste opgave - at få alt frem, der taler til din fordel. I advokatarbejdet er jeg nemlig uafhængig af kommunens interesser. Min eneste opgave er at varetage dine interesser.

Hvis du ønsker, jeg skal hjælpe dig med din tvangsfjernelsessag - eller du blot vil have et godt råd - så send en mail til mig - advokat med speciale i tvangsfjernelse af børn Rasmus Hedegaard - på adressen rh@advohus.dk. Du kan også ringe til min dygtige sekretær, Britt Alrøe på direkte telefon 87 80 12 79. Husk, min advokathjælp er gratis.

Find mig på LinkedIn 

Advokat Rasmus Hedegaard - specialist i tvangsfjernelsessager:

  • Jurist fra Århus Universitet
  • Møderet for Højesteret
  • Partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik
  • Frivillig i Mødrehjælpen