“Vi hjælper dig med at blive hørt, når du skal snakke med kommunen og sørger for, at du bliver taget med på råd.”

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Børn og unge - Rettigheder, anbragt eller bo hjemme, samvær, frivillig anbringelse, klage.

HVEM BESTEMMER, OM JEG MÅ BO HJEMME ELLER EJ?

Det er i første omgang kommunens børne- og ungeudvalg, der bestemmer, om du må bo hjemme eller ej. Det er fem mennesker; to, der har forstand på børn, to politikere og en dommer, der tager stilling på et møde. Du får lov til at komme med til mødet sammen med din advokat, og du får lov til at fortælle dem, hvad du synes er bedst, før de bestemmer, hvad der skal ske.

Som din advokat skal vi nok hjælpe dig til mødet, så du får sagt de ting, du gerne vil.
Hvis du er utilfreds med det, som børne- og ungeudvalget beslutter – om du skal bo hjemme eller ikke – kan sagen fortsætte i Ankestyrelsen og i retten.

Du kan klage over kommunens beslutning

VORES KLIENTER SIGER
Jeg kan helt klart anbefale Rasmus Hedegaard og hans team. De er så søde og hjælpsomme. Selvom Rasmus har travlt, er han lynhurtig til at ringe tilbage, også selvom han holder ferie. Han er et meget sympatisk menneske, der gør alt hvad han kan for, at man skal føle sig godt tilpas. Jeg vil til hver en tid kontakte Rasmus igen, hvis jeg får behov for en dygtig advokat, og jeg vil ligeledes anbefale ham til andre. 
Amalie G

Du har altid mulighed for at klage over de beslutninger, som kommunen tager på dine vegne. Det kan være tvangsanbringelsen eller den frivillige anbringelse, som du ikke er enig i. Du kan også klage over kommunens beslutning om, hvor du skal bo, hvis du ikke synes du ser dine forældre, søskende eller bedsteforældre nok, hvis kommunen ændrer i din handleplan eller over kommunens øvrige beslutninger om dig.

Lad os tage en snak om de ting, du er utilfreds med, så hjælper vi med klagen eller ved at tage fat i kommunens medarbejdere. Ring på 87 80 12 68 eller send en mail på rh@advohus.dk.