“Vi hjælper dig med at blive hørt, når du skal snakke med kommunen og sørger for, at du bliver taget med på råd.”

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Børn og unge - Rettigheder, anbragt eller bo hjemme, samvær, frivillig anbringelse, klage.

DU HAR RET TIL AT SE DIN FAMILIE - RET TIL SAMVÆR

Du har som udgangspunkt ret til at være sammen med din familie – din mor og far, dine søskende og resten af familien, selvom du er anbragt uden for hjemmet. Det er kommunen, der beslutter, hvor meget samvær I skal have, og hvordan det skal foregå.

Det er dine behov og ønsker, der har betydning når man beslutter hvor meget samvær der skal være. Hvis du har brug for at komme i kontakt med noget familie, som du ikke ser i forvejen, skal bede kommunen om at få sat et samvær i gang.

Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med kommunens afgørelse om samvær. Vi hjælper dig med at gennemskue kommunens forklaringer og krav, så du bliver hørt og får den støtte, som du har brug for – og krav på.

Du kan opleve problemer med kommunen eller sagsbehandleren, eller der kan være problemer med at overholde aftaler og regler. Er du i tvivl eller uenig med kommunens afgørelse, så ring til os på 87 80 12 68 eller send en mail til rh@advohus.dk.

Måske har du ikke lyst til at have samvær med din familie. Tag en snak med din sagsbehandler om det, eller kontakt os, så finder vi en løsning, der passer dig.