”Få hjælp til at overskue junglen af regler om tvangsfjernelse af børn. Få ikke bare én advokat – få et helt team af specialister! Vi kan være ved din side gennem hele sagen.”

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Ditte Ribergaard Lütken

DITTE RIBERGAARD LÜTKEN

Det er meget indgribende for både forældre og barn, hvis kommunen vil tvangsfjerne dit barn fra jeres hjem. Hvis du står foran eller midt i processen med en anbringelse, kan jeg hjælpe dig.

Det er vigtigt, at sagen bliver grundigt oplyst helt ned til den mindste detalje. Således vil Børn og Ungeudvalget ikke træffe en afgørelse på baggrund af et ufuldstændigt sagsmateriale. Det er ligeledes vigtigt, at du, midt i den meget hårde proces, har en repræsentant som du føler dig tryg ved, og som kan hjælpe dig igennem og vejlede dig om de juridiske spørgsmål, som vil opstå. En repræsentant, som også vil kunne hjælpe dig igennem med en eventuel klage til Ankestyrelsen, hvis Børn og Ungeudvalget allerede har besluttet, at dit barn skal anbringes.

Med mig som repræsentant, vil du få en advokat som brænder for børns rettigheder og deres ret til et godt børneliv. Jeg synes det er vigtigt at børn bor hos deres forældre, og at familien kan få hjælp sammen, frem for at barnet fjernes.

Ditte Ribergaard Lütken

  • Jurist fra Aarhus Universitet
  • Tidligere ansat ved Statsforvaltningen (nu Familieretshuset)
  • Advokat med erfaring fra børnesager