“Vi hjælper dig med at blive hørt, når du skal snakke med kommunen og sørger for, at du bliver taget med på råd.”

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Børn og unge - Rettigheder, anbragt eller bo hjemme, samvær, frivillig anbringelse, klage.

HJEM IGEN EFTER EN TVANGSANBRINGELSE

Hvis der sker noget nyt i dine forældres forhold, kan de eller du ansøge om, at du kommer hjem igen – også inden den periode, som kommunen har fastsat, er udløbet. I behøver altså ikke vente i den periode, som kommunen fastsatte ved tvangsanbringelsen. Men det kræver, at omstændighederne har ændret sig, ellers får I bare afslag.

I har ret til at få behandlet ansøgningen ved kommunen. Enten kan kommunen give dig lov til at flytte hjem igen eller lægge en plan for, hvornår og hvordan du kan komme hjem.

Som dine advokater hjælper vi gerne med kontakten til kommunen. Nogle gange er det svært at få kommunen til at forholde sig til din anmodning om at flytte hjem. Men du har ret til at få sagen vurderet, og vi kan hjælpe dig med at trænge igennem.
Ring til os på 87 80 12 68 eller send en mail på rh@advohus.dk.

Du kan få hjælp til at få det hele til at fungere, når du kommer hjem

Selvom du gerne vil flytte hjem, kan det godt være lidt svært at få det hele til at fungere efter en periode væk fra hinanden. Der er flere muligheder for at få hjælp, som kan hjælpe jer bedst gennem forandringerne:

I kan:

  • få støtte til dig eller dine forældre
  • få hjælp til at inddrage jeres familie og venner
  • få hjælp til at inddrage skole og daginstitution
  • få hjælp til at fastholde kontakten mellem dig og det sted, du har været anbragt

Læs mere om muligheden for hjælp fra en § 54 støtteperson her

Vil du gerne hjem og bo igen, og har omstændighederne hjemme forandret sig? Kontakt os for en snak om dine muligheder – vi kan hjælpe dig med at trænge igennem overfor kommunen – Ring på 87 80 12 68.