“Vi hjælper dig med at blive hørt, når du skal snakke med kommunen og sørger for, at du bliver taget med på råd.”

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Børn og unge - Rettigheder, anbragt eller bo hjemme, samvær, frivillig anbringelse, klage.

TVANGSANBRINGELSE - BØRN HAR RET TIL GRATIS HJÆLP FRA EN ADVOKAT

Børn og unge, der er over 10 år, har ret til deres egen advokat, hvis de bliver udsat for tvangsanbringelse. Hvis du bliver anbragt uden for hjemmet, eller hvis du selv ønsker at komme væk hjemmefra, så får du din egen advokat. Det er helt gratis for dig og din familie ved sager om tvangsanbringelse, og du bestemmer selv.

VORES KLIENTER SIGER
Jeg kan helt klart anbefale Rasmus Hedegaard og hans team. De er så søde og hjælpsomme. Selvom Rasmus har travlt, er han lynhurtig til at ringe tilbage, også selvom han holder ferie. Han er et meget sympatisk menneske, der gør alt hvad han kan for, at man skal føle sig godt tilpas. Jeg vil til hver en tid kontakte Rasmus igen, hvis jeg får behov for en dygtig advokat, og jeg vil ligeledes anbefale ham til andre. 
Amalie G

Vi hjælper dig med at blive hørt, hvis du skal tvangsanbringes

Vi kan være dine advokater i en sag om tvangsanbringelse, og så sørger vi for, at du kommer trygt igennem systemet. Vi hjælper dig med at blive hørt, når du skal snakke med socialrådgiverne og kommunen og sørger for, at du bliver taget med på råd om det sted, du skal anbringes. Vil du helst være hos noget familie, en plejefamilie, døgninstitution – eller måske foretrækker du at komme på efterskole? VI hjælper dig med at trænge igennem til de mange voksne, der er blandet ind i din sag.

Vi kan være dine advokater før, under og efter en tvangsanbringelse. Vi sikrer, at kommunen overholder alle regler, at de giver dig den hjælp, du har brug for, og at du har en støtteperson gennem hele forløbet.

Hvorfor sker der tvangsanbringelse af børn og unge?

Når børn og unge bliver anbragt uden for hjemmet, er det for at hjælpe dem – hvis kommunen vurderer, at det er bedst for dig at bo væk fra dine forældre.

Inden kommunen vælger at tvangsanbringe et barn eller en ung uden for hjemmet, skal de først have prøvet at hjælpe familien på andre måder. Men hvis kommunen vurderer, at du har bedst af at komme væk hjemmefra, kan de vælge en tvangsanbringelse. Det hedder det, hvis din mor eller far ikke er enige og hellere vil beholde dig hjemme.

Ring til os og få en snak om dine muligheder ved tvangsanbringelse

Måske vil du gerne væk hjemmefra, måske er du i tvivl, eller måske vil du helst blive hjemme, selvom det ikke er helt godt. Vi kan hjælpe dig med at blive hørt og taget med på råd i de mange snakke om dine muligheder, eller hvis du vil klage over tvangsanbringelsen.

Ring til mig, advokat Rasmus Hedegaard og lad os se, hvad jeg kan hjælpe dig med i din sag om tvangsanbringelse. Det er lige meget, hvor i landet du bor. Ring på 87 80 12 68 eller send en mail på rh@advohus.dk.