“Det er vigtigt for mig, at hver eneste tvangsfjernelsessag, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje.”

Rasmus Hedegaard

Få gratis advokathjælp - Rasmus Hedegaard

RASMUS HEDEGAARD - ADVOKAT MED SPECIALE I TVANGSFJERNELSE

Jeg hedder Rasmus Hedegaard, jeg er advokat og partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Vi har et team af dygtige advokater og sekretærer, som fører sager i hele landet.

Når du vælger mig har du således et helt hold af dygtige specialister i ryggen.

Jeg har blandt andet valgt at specialisere mig i sager om tvangsfjernelse af børn. Det kan være som advokat for forældre, der er i fare for at få tvangsfjernet deres børn, eller det kan være som advokat for dig som barn, der skal tvangsanbringes uden for hjemmet. Herudover er jeg advokat i retssager om forældremyndighed og børns bopæl. Jeg fører sager for borgere over hele landet.

Det er vigtigt for mig, at hver eneste sag om tvangsfjernelse, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje. Jeg er en del af Mødrehjælpen – en gang om ugen yder jeg rådgivning i Mødrehjælpens retshjælp. Derudover holder jeg foredrag og underviser – både hos diverse foreninger og andre advokater – og bruges i øvrigt ofte af medierne som “ekspert”.

Få en advokat, der er til at snakke med, til din sag om tvangsfjernelse

Når du skal vælge advokat til din tvangsfjernelsessag, er det vigtigt, at du vælger en advokat, der har fuldstændig styr på juraen omkring tvangsfjernelser. Det har jeg selvfølgelig.

Det er også vigtigt, at du finder en advokat, som du finder det naturligt at betro dig til. Udover at klare det juridiske, skal advokaten guide dig trygt gennem processerne – om du er barn eller voksen. Det er særlig vigtigt i sager, der handler om børn. For ingen sager er vel mere følelsesmæssigt tunge end netop sager om børn.

VORES KLIENTER SIGER
Brugte Rasmus som advokat gennem ca 18 mdr og var umådeligt godt tilfreds – han har rigtig meget erfaring og ro og også tid, når man ringer – han ved hvor meget det fylder for en at være det igennem, som jeg var – og vi fik da også vores sag igennem såvel i by- som landsret. Han får en top placering og varmeste anbefalinger fra mig. 
Boy H.

Forvaltningen skal belyse sagen hele vejen rundt – men det er min erfaring, at forvaltningen af og til “glemmer” at fortælle de ting, der taler for, at barnet ikke skal tvangsfjernes. Her ligger min fornemste opgave – at få alt frem, der taler til din fordel. I advokatarbejdet er jeg nemlig uafhængig af kommunens interesser. Min eneste opgave er at varetage dine interesser.

FIND MIG PÅ LINKEDIN

Advokat Rasmus Hedegaard – specialist i tvangsfjernelsessager:

  • Jurist fra Århus Universitet
  • Møderet for Højesteret
  • Partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik
  • Frivillig i Mødrehjælpen