“Du kender fakta, og jeg kender jura. Kontakt mig så vi sammen kan løse den opgave, du står med, bedst muligt.”

Søren Salomonsen

Søren Salomonsen - Advokat | Du kender fakta, og jeg kender jura

SØREN SALOMONSEN - ADVOKAT

Mit navn er Søren Salomonsen. Jeg er advokat og er en del af advokatfirmaet Strauss og Garliks dygtige team af fokuserede og kompetente ildsjæle, der varetager dine interesser i tvangsfjernelsessager over hele landet.

Uanset hvilken situation du står i, vil det altid være af afgørende betydning, at du har en fagperson ved sin side, som du stoler på, som du kan mærke er ”til stede”, som er tilgængelig, og som har styr reglerne. Derfor er det vigtigt at kunne have en uformel indledende samtale, så du kan få bekræftet, at du er på bølgelængde med advokaten – med hensyn til kommunikation, medmenneskelighed og forståelse.

Jeg har ført et utal af sager igennem de sidste årtier ved domstolene og forskellige nævn i hele landet. Derfor kender jeg de særlige processer. Jeg ved, hvad der skal til for at bevæge sig ud på den anden side af en presset situation i et til tider fremmed og utilgængeligt retssystem.

Du kender fakta, og jeg kender jura. Kontakt mig så vi sammen kan løse den opgave, du står med, bedst muligt.

Hvis du ønsker, jeg skal hjælpe dig med din tvangsfjernelsessag kan du ringe til vores dygtige sekretær, Kathrine Jensen på direkte telefon 87 80 12 68.